شاید فروید به این دلیل پارانویا را دربارهٔ روشنفکران مطرح میکند که روشنفکران افرادی هستند که قدم به مناطق ممنوعه میگذارند، به مطلق تردید دارند، به مقدسات حملهور میشوند، از تابوها عبور میکنند، علیه حکومت میشورند، جانب محرومان و رنجدیدگان را میگیرند و نه تنها از برخورداران قدرت و ثروت طرفداری نمیکنند، بلکه استبداد و دیکتاتوری را به چالش میخوانند که بازخورد این امر سبب شکلگیری «توهم توطئه» در آنان میشود و برای خنثی کردن توطئههای دشمن فرضی به واکنشهای پارانوئیدی پناه میبرند تا از این مجرا امنیت روانی خود را بازیابند.
این تغییرات میتوانند بلندمدت یا حتی دائمی باشند. فردی که علائم را در گوشها و اطراف چشمها تجربه میکند، باید به دنبال مراقبت پزشکی فوری باشد تا خطر عوارض را کاهش دهد.
این افراد اگر نگران علائم مرتبط با افسردگی هستند، باید هر چه زودتر به پزشک مراجعه کنند.
زونا معمولا بر یک گانگلیون عصبی حسی در نزدیکی نخاع، به نام گانگلیون ریشه پشتی، تاثیر میگذارند. به همین دلیل است که علائم در مناطق ویژهای از بدن رخ میدهند و نه در کل بدن. علت درد مربوط به خود جوش نیست، بلکه ناشی از درگیری عصبی است.
افراد مبتلا به اختلال شخصیت پارانوئید همیشه مراقب و محتاط هستند و بر این باورند که دیگران دائماً در تلاش برای تحقیر، آسیب رساندن یا تهدید آنها هستند.
انواع قرص های خواب آور: از قوی ترین تا کم عوارض ترین بهمن ۲۹, ۱۴۰۰
سه مؤلفه شناخت پارانویا عبارتند از الف) سوءظن بیپایه و بر اساس این فرض که دیگران میخواهند از آنها سوء استفاده کنند، به آنها آسیب برسانند یا در پی فریب آنها را هستند؛ ب) درگیری ذهنی توأم با شک و تردید نسبت به دوستان یا وابستگان و تردید نسبت به وفاداری یا صداقت آنها؛ ج) عدم اعتماد به دیگران به خاطر ترس بیپایه و تصور اینکه دیگران قصد دارند از اطلاعات خصوصی در مورد زندگی آنها سوءاستفاده کنند (رابینز ۱۹۹۷، ص ۳). دیدگاه امیل کریپلین، روانپزشک آلمانی، دربارهٔ پارانویا[ویرایش]
سرطان دهانه رحم : علل، علائم، روش تشخیص و درمان اسفند ۳, ۱۴۰۲
عرفان طهماسبی متن آهنگ بزن دلتو به دریا گرشا رضایی
آنها همچنین ممکن است به جلوگیری از عوارض احتمالی که گاهی با زونا روبرو میشوند، کمک کنند.
معانی ضمنی و پنهان در اظهارات یا نگاه های معمولی دیگران می خوانند.
کهنسالی، سیمون دوبووار، ترجمه دکتر محمدعلی بیماری زونا و حمام طوسی، جلد ۲، ص ۷۶۵
همچنین تصور میشود عوامل استرسزا و عوامل روانی احتمالاً در ایجاد زونا نقش عمدهای را دارند و شاید این عارضه نتیجه اثرات زیان بار استرس بر سیستم ایمنی و سلامتی فرد باشد.
در موار نادر، ممکن است بیماری شینگلز با عارضه همراه باشد. این مشکل بهویژه در افرادی دیده میشود که سیستم ایمنی ضعیفی دارند. عوارض احتمالی عبارتند از: